Nook & Cranny Independent Tricou Pop Up Shop

July 22, 2022 0 Comments

din această săptămână Nook & Cranny este preluat de o colecție de designeri independenți pentru magazinul său pop-up de tricouri de o săptămână. Umplerea șinelor, agățarea de căpriori și căptușirea pereților noului spațiu de evenimente nou al magazinului va fi un afișaj de tricouri, pulovere, imprimeuri și genți de la șapte mărci de top indie.
The Bear Hug Co Co -uri vă doresc un „Crăciun Murray” cu linia lor de produse populare. Walter White, Johnny Cash, Forrest Gump și Bill Murray sunt printre icoanele cărora li s -a oferit toate o mare îmbrățișare a ursului cald și transformate în îmbrăcăminte ilustrativă și modele de imprimare pentru plăcerea ta de navigare.
Formele pierdute vă doresc „o altă zi grozavă” cu colecția lor de modele grafice și tipografice simple, dar eficiente. Disponibil atât în ​​dimensiuni ale bărbaților, cât și ale femeilor, acești oameni au prezentat lista actuală. Ediție limitată nu este de asemenea oferită designuri de glorie, așa că prindeți -le în timp ce puteți! Guts după nume și guts după natură, acest viitor început verifică dacă perseverența este crucială pentru succesul independent.
Firele de monstru păstrează lucrurile dulci cu o gamă de tricouri colorate și hanorac cu glugă, în timp ce Peter Carrington și punctul își afișează ambele tehnici mai întunecate în lumea ilustrației și a imprimării îmbrăcămintei. Cu tehnici atât de diferite de proiectat, există ceva pentru toată lumea pe lista ta mare în acest an.
Magazinul pop-up cu tricouri va fi la Nook & Cranny (28 Bold Street, Liverpool) până duminică, 21 decembrie. Timpurile de deschidere sunt 9:00-18:00, dar puteți profita de orele de noapte târzie joi și sâmbătă (până la 20:00) pentru a pune mâna pe niște clobber de Crăciun destul de minunat.
Tricou independent Nook & Cranny Independent Shop

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *