7 tipuri diferite de materiale saree pe care fiecare femeie indiană trebuie să le dețină

February 10, 2023 0 Comments

Saree, precum și femeile indiene au fost frați care au considerat că este imemorială. Au fost momente în care este nevoie să evadezi aceste textile, fie că este vorba de un eveniment formal sau semi-formal. precum și pentru a -l selecta pe cel mai potrivit, care complimente a fost întotdeauna dificil.

7 tipuri diferite de materiale saree
Iată o listă de câteva tipuri de materiale saree, precum și de materiale saree, precum și textile care sunt necesare în principal în dulapul PYTS indian, perioada!

[Citește și: Designuri elegante de rochii saree]
1. mătase Assam
Creat din mătasea sălbatică nativă creată în Assam, este posibil să fi auzit de popularul Muga de Aur, sau poate de Patul alb vrăjitor sau chiar de mătasea Eri caldă? Assam Silk Market încadrează globul cu o gamă largă de capăt înalt, precum și saree de uzură zilnică care sunt „oh-so-perfecte”! Sunt saree exotice, bine țesute, mercerizate de mătase de mătase, care au o mulțime de lucrări Zari și broderii cu fir; Cu modele încântătoare, precum și bootis -uri mari influențate de natură, precum și faună. Twistul contemporan, cum ar fi stilul de inspecție, stilurile de țesut Ikkat cu graniță Naksi, precum și dungi pe un designer Pallu fac ca aceste textile să se afle ca haine regale în formă pentru fashionista de astăzi. Unul dintre multe tipuri de materiale saree atât de adorate!

2. mătase arani
Tipic pentru orașul Arani din districtul Tiruvanamalai din Tamil Nadu, acest textil cuprinde o fâșie de țesături nestituite cu o lungime aproximativă de patru până la nouă metri. Popular în toată țara, precum și în străinătate, pentru țesutul de înaltă calitate, precum și permanența culorilor pline de viață de pe țesăturile de mătase. Câteva caracteristici menționate ar include culorile profunde ale sareelor, precum și absolut bordurile speciale Zari Patch, care teme de ecran împrumutate de la Peacocks, precum și mango, precum și șabloane florale.

3. Bandhani
Carbonul datat la fel de înapoi ca civilizația din Valea Indusului 4000 BC, acest textil de vopsea declară locația printre garderobele elegante de modă fiind extrem de diferite produse, precum și prin faptul că este un privat printre acest fel. Acest textil de vopsea este înfrumusețat prin smulgerea corpului cu unghiile într-o mulțime de legături, astfel încât acestea să tasteze o figurină de înțeles. Aceste modele pot fi fie Chandra-Kala, fie Bavan Baug sau Shikhari, precum și ca atare. Având în vedere că sare-urile sunt doar manuale, combinația de culori, deși naturală, este de ultimă generație. În principal popular în Ahmadabad, este esențial în rândul familiilor Gujrati.

4. Crepe
Crape apare pentru a fi o versiune anglicizată a unui material de mătase care are un aspect clar crocant sau criminal. Țesut din fire de mătase rotite atunci când este în stare naturală sau de gumă, acest material este extravagant, precum și are o strălucire grozavă, precum și o textură pietricel. Gama Canton este utilizată în principal în textile pentru aspectul ondulat. Firul de la două bobine este răsucit împreună în ceea ce privește opusul, rezultând un material care este neted, precum și chiar și nu are o asemănare cu țesătura originală. De la draperea minunată, este utilizată în principal pentru textile de mireasă, precum și pentru saree de purtare de seară.
[SC: Mediad]

6. Georgette artificiale
O versiune creată de om a materialului în sine, produsă experimental din fabricarea din fire răsucite de raion, poliester sau nylon, mai degrabă decât mătase. Potrivit condiției meteo indiene pentru robuste, durabile, moi, precum și ușoare. Poate fi brodat rapid, înfrumusețat, precum și tipărit și este ușor, precum și plutitor în aspectul său. Este oarecum mult mai prietenos cu bugetul decât Pure Georgette, precum și nu aruncă o gaură în buzunar. Femeile pot căuta haine elegante, precum și destul de artificiale, pentru toate tipurile de ocazii, de la nunți strălucitoare la petreceri formale de birou. Imprimeurile apar frumos pe țesătura georgette moale, precum și transparentă, motiv pentru care toate tipurile de imprimeuri etnice, cum ar fi Batik, Madhubani, precum și Dabu sunt utilizate pentru a înfrumuseța sare -urile artificiale Georgette; Pe de altă parte, imprimeurile contemporane influențate de Art Deco sau Arta abstractă arată, de asemenea, excelent pe această țesătură. Natura translucidă a artificialului Georgette Saree face, de asemenea, o opțiune excelentă de a se asocia cu bluze elaborate sau de designer.

7. Kanjeevaram
Kanchipuram Silk a.k.a Kanjeevaram este versiunea sudică a Indiei din Benarasi. Țesut din firele de mătase pură de mătase, precum și crescute în regiunile din India de Sud, acest textil este un preferat fără vârstă al națiunii, considerând că generațiile nevăzute. Intercalat cu trei navete diferite, precum și cu țesătorul, precum și cu ajutorul său din părțile opuse; Corpul, precum și Pallu, sunt tricotate împreună într-un model în zig-zag după ce fiecare dintre ele este cusut separat. Granițele arată teme care prezintă diferite elemente ale mega epopee ale Indiei, precum și istorie. Aceste saree făcute din mătase grea, precum și țesături de aur sunt gândite la pioși pentru Festivitinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *