21 Hacks de apel strălucitor pentru o femeie leneșă

March 24, 2023 0 Comments

să se ridice în fiecare dimineață este o astfel de durere, vă spun. Ce se întâmplă dacă aveți o dimineață satisfăcătoare pentru a participa? Ce se întâmplă dacă compania dvs. de modelare are nevoie de dvs. pentru a găsi o audiție în primele ore ale zilei? Ai nevoie să scoți lenea din osul tău, fată. Cu toate acestea, exact cum poți? Posibil? Ei bine, hacks -urile de apel pentru femeia leneșă ar putea fi harul mântuitor.
Așadar, să mergem cu niște hack -uri leneșe, precum și cu idei de machiaj leneșă, care vă vor ajuta să scăpați de necazurile dvs. de apel într -un jiffy.

Iată câteva hack -uri minunate de apel pentru uimitorii iepurași leneși disponibili citind această postare.
1. Păstrați -vă machiajul curat lângă pat. Pentru a vă asigura că aveți motive „zero” pentru a nu scoate machiajul înainte de a vă culca. B’COS Dacă nu vă ștergeți afacerea noaptea, este posibil să obțineți spargeri sau infecții ale pielii. Dacă nu aveți răbdare să stați la chiuvetă mult mai mult de 30 de secunde, atunci o sticlă de curățător de machiaj de către noptiera dvs. va fi cel mai bun prieten al vostru. Telefon îl sună pe hacks de machiaj de bază sau hacks de machiaj. Cu toate acestea, nu faceți din aceasta o practică de rutină, păstrați -o pentru urgențe stricte. am înţeles?

2. Ai o manichiură care a crescut? Ascundeți -l făcând un impact ombre „sclipici” începând de la baza unghiilor. Shine este cea mai bună metodă pentru a distrage atenția de la o manichiură care s -a tăiat sau a depășit. Acesta este unul dintre cele mai ușoare hack -uri de apel nemaipomenite care vă vor dura mai degrabă ceva timp.

3. A obține la fel de nerăbdător să aștepți machiajul pentru a seta sau tonerul, hidratantul, auto-bronzul pentru a se usca. Blaste-ți pielea cu un uscător de suflare (păstrându-l pe setarea minunată). De ce există produse specifice, cum ar fi Toner, precum și Tanner, ce cerință să se usuce total înainte de a trece la următorul pas. Pe scurt, un uscător de suflare poate fi bazat pe un apel de apel pentru o fată leneșă.

4. Pot fi câteva zile în care nu doriți să vă stricați cu întregul machiaj. Faceți utilizarea unui ruj pentru a adăuga un pic de culoare obrajilor, buzelor, precum și ochilor. Pur și simplu glisați-vă întrebarea cu un produs de-a lungul tranzacției dvs. cu active-cum ar fi osul frunții, pomeții, precum și buzele. Respectă -l, amestecându -l cu degetele pentru a obține o strălucire subtilă.

6. Ca și eyelinerul cu aripi, însă nu aveți perfecțiunea pentru a face acest lucru? Nici o afacere uriașă. Obțineți un tampon de bumbac acoperit cu jeleu petrolier, precum și utilizați -l pentru a curăța marginile neplăcute în jurul ochilor.

7. Rămâneți din stocul dvs. de eyeliner lichid sau gel? Scade conceptul de a merge la magazinul cosmetic. În schimb, faceți utilizarea unei mici căptușeli curate pentru a pune mâna pe formula periei dvs. de rimel.

8. Este o dificultate de a face ochii să pară trezi (în special când pleoapele tale sunt grele cu somnul din cauza orei lungi de muncă sau a apelurilor sociale târziu în noapte). Aliniați marginea interioară a pleoapei inferioare cu un creion pentru ochi nude. Această tehnică îți va lumina ochii, în plus, de asemenea, te va face să pari cu ochii largi.

9. Transformă -ți machiajul pentru ochi dintr -un aspect neted de zi într -unul mai sexy pentru noapte, precum și rapid. precum și cum? Pur și simplu smulge -ți dermatograful cu un tampon de bumbac, precum și difuzează -l într -un aspect de ochi afumat. Oferiți odihnă întregii dvs. geantă de machiaj. Nu contează acest hack-uri de machiaj de bază ca fiind unul dintre cele mai economisite timp?

10. CERINȚĂ O atingere rădăcină, cu toate acestea, nu înțelegeți exact cum să obțineți unul? Tăiați -vă părul la rădăcini, precum și produceți o despărțire laterală. Acest lucru va ajuta mascarea supraaglomerării.
11. Ai părul „gras”? Bine, chiar aici este unul dintre o mulțime de hack -uri de apel minunat preferate pe care le veți dori și ele. Trageți secțiunea din spate a părului din metodă, precum și rufe doar partea din față a părului dvs. din Washbasin. Acest lucru are grijă de lenea ta – de fapt, o justifică. Truc minunat, nu -i așa?

12. În sensul că tesurile tale sunt la fel de murdare (hei, nu am stat de la murdărie). Pe lângă faptul că nu există nicio metodă pe care să o poți trezi devreme pentru a -ți spăla părul. Norocul este de partea ta, totuși. Aplicați doar pudră pentru sugari pe rădăcinile părului dvs. înainte de a lovi sacul noaptea. Pulberea va absorbi excesul de ulei care este responsabil pentru a face părul tău să pară gras. Ai părul întunecat? Atunci nu aplicați ideal de pulbere pentru sugari înainte de a ieși din casă. Presărați -l pe rădăcini noaptea. Reziduurile de pulbere albă va avea timp adecvat pentru a se estompa, precum și pentru a absorbi uleiul suplimentar de pe scalp, precum și părul până dimineața următoare. Ti se potrivește, nu?

13. Cu toate acestea, ți-ai spălat părul, nu ai avut timp să se usuce? Puneți -vă părul într -un chiflă – un cozonac scăzut, oricât de vag, în siguranță cu un clemă de păr, precum și să vă faceți treburile tipice ale zilei. Când părul tău se usucă, dezlegați -vă, precum și rulați -vă degetele cu maneta dvs. producând valuri necomplicate.
[SC: Mediad]

14. Dacă credeți că ondularea părului este o sarcină în timp util, puneți-vă părul într-o împletitură liberă și scăzută înainte de a merge la culcare pentru a vă asigura că dimineața următoare vă salută cu valuri de sirenă. înseamnă că ai părul subțire? Nu faceți împletitura la fel de strânsănull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *