Paltoane fără mâneci și corpuri

July 20, 2022 0 Comments

Palton fără mâneci: C/O WHBM | Culottes: c/o whbm | BodySuit: c/o tuxe | Pantofi: Ralph Lauren (similar aici, aici, aici și aici) | Colier: Gorjana | Cereți: similar aici și aici

< >

[theFeedProducts Style = „patru”]

Cu nunta și călătoriile noastre în ultimele săptămâni simt că am pierdut tot simțul timpului și spațiului, dar prietenii mei îmi spun că este toamna? Așadar, pe măsură ce intrăm în această perioadă grozavă a anului, când toată lumea dansează penibil în jurul bipolarității tranzitorii a Mamei Natură, am crezut că voi împărtăși această haină de cămile fără mâneci. Acum, în timp ce o haină fără mâneci pare să sune oximoronic, este de fapt o piesă remarcabilă pentru toamnă, mai ales că ajungem în plus în septembrie și octombrie. Sunt un mare fan al vestelor (cel mai adesea din soiul puffer) să stresez peste pulovere în timpul toamnei, așa că această haină fără mâneci pare o alternativă elegantă, cu beneficiile adăugate ale (a) care să -mi acopere bum -ul și (b) să mă simt ca mine Îmi port halatul de baie în public, fără să mă uit ca și cum aș purta halatul de baie în public. Acesta din urmă este în special încruntat în setări profesionale. Nu mă întrebați de ce.

Vorbind despre lucrurile încruntate la birou, nu aș recomanda să purtați acest număr magenta cu curea de spaghete fără vestă sau blazer la serviciu, dar am vrut să -l evidențiază pentru că nu este un rezervor obișnuit. Este de fapt corpul evaziv și formidabil. Simt că corpurile sunt întotdeauna polarizante, dar eu sunt un fan enorm, masiv, în special pentru doamnele care lucrează. Nivelul de furie care se construiește în mine, în timp ce încerc în mod regulat să -mi trag tricourile înapoi în pantaloni sau fusta de fiecare dată când mă ridic sau mă așez pe tot parcursul zilei este atât nerezonabil, cât și nesănătos. Și totuși, este puțin probabil să se schimbe, așa că haideți să batem un costum pentru această situație și să avem doar o zi minunată, nu -i așa? Afacere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *