Lucruri de luat în considerare atunci când obțineți îmbrăcăminte de cricket

January 7, 2023 0 Comments

lucruri de luat în considerare atunci când obțineți îmbrăcăminte de cricket
07/10/2020, postat de Alanic Global
Există o mulțime de îmbrăcăminte de cricket pe care cricketerul entuziast dorește să optimizeze rezultatele, să se joace și să le practice confortabil și să privească doar rolul. Există selecții de haine de cricket la modă disponibile pe piață, cum ar fi tricouri de cricket, cămăși de cricket, haine de fitness de cricket și îmbrăcăminte personalizate.
Pe măsură ce noul joc s -a dezvoltat, uzura de cricket a devenit mult mai critică în ceea ce privește stilul, eficiența și confortul, deoarece sportivii încearcă să obțină cel mai mic avantaj în domeniul jocului.
Haine necesare pentru ziua meciului
Orice cricketer trebuie să dețină o gamă de albi de cricket, inclusiv un tricou alb de cricket și pantaloni de coordonare ca de obicei. O mulțime de cluburi de cricket ar avea tricourile lor de club de cricket cu logo-ul lor, în timp ce salturile personalizate pot fi făcute pentru a se potrivi cu uniformele clubului. O mulțime de magazine vând tricouri individualizate de cricket, cu o gamă de culori de tuns, țesături tricotate cu ecuson, număr și imprimare a numelor.

Un cricketer sever s-ar asigura că are atât un mânecă lungă, cât și un jumper fără mâneci (sclipiri), în timp ce este nevoie de un capac de cricket pentru a vă ajuta să vă acoperiți ochii de soare intens și să vă salvați capul de căldură excesivă după o lungă sesiune de câmp pe un zi luminoasă. O mulțime de cricketeri, în special bowlers, ar avea șosete personalizate de cricket pentru a oferi căldură și protecție suplimentară picioarelor, în timp ce este necesară o pereche de briefuri de cricket pentru a asigura paza/cutia abdominală. O mulțime de paznici de coapse au nevoie de pantaloni scurți pentru a le păstra în siguranță, în timp ce stratul de bază și banda de transpirație sunt articole suplimentare.

Îmbrăcăminte de fan și haine de antrenament
Cricket Fitness Wear este disponibilă pe piață, în gama de funduri de piese, glugă, ușoară, topuri de fitness și pantaloni. Deoarece aceste lucruri nu sunt utilizate în timpul jocului de meci, acestea sunt disponibile într -o multitudine de culori, deși tricoul de antrenament este de obicei o cămașă albă standard. Pasionații de cricket pot obține, de asemenea, tricouri oficiale de cricket purtate de echipe din Premier League, cluburi interne și echipe naționale.

Alanic Global · Lucruri de luat în considerare atunci când obțineți îmbrăcăminte de cricket
Fel de materiale utilizate
Astăzi, o mulțime de producători de îmbrăcăminte de cricket folosesc materiale tehnice ușoare în producția de haine de cricket, în timp ce unii folosesc amestecuri convenționale de poli/bumbac. O mulțime de cămăși și pantaloni noi de cricket sunt confecționate din cel mai bun poliester respirabil, cu versatilitate de absorbție a transpirației. Alte progrese de ultimă oră includ capacul de plasă, care îmbunătățește ecranele de control al calității aerului și a umidității. Cămășile noi de cricket sunt mai subțiri decât omologii lor și au o căptușeală destul de ușoară. Țesăturile moderne, cum ar fi acrilicul de îngrijire ușoară, sunt utilizate în producția de jumpers contemporane de cricket, dar jumperii convenționali din lână și lână de cricket sunt încă relevante în sectorul de astăzi, în special salturile de cricket individualizate.
Proprietari de afaceri Dacă sunteți interesat să adăugați îmbrăcăminte de cricket în stocul dvs. de îmbrăcăminte cu ridicata din Florida, contactați producătorii populari acum pentru a plasa comenzi în vrac.

Etichete:
producători de îmbrăcăminte din Florida
Îmbrăcăminte de cricket Australia
Distribuitori de îmbrăcăminte de cricket
Producători de îmbrăcăminte de cricket
producători de îmbrăcăminte de cricket SUA
Furnizori de îmbrăcăminte de cricket
Îmbrăcăminte de cricket SUA
Îmbrăcăminte de cricket cu ridicata
Îmbrăcăminte personalizată de cricket
Îmbrăcăminte cu ridicata din Florida
Producători de îmbrăcăminte sport în Florida
vânzători de îmbrăcăminte cu ridicata în Florida
Îmbrăcăminte cu ridicata în Florida

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *