Noile modele de fabrică de tricouri și mărturii pentru clienți-îmbrăcăminte personalizată Flagrant-T

July 25, 2022 0 Comments

Ne place clienților noștri, ne place această meserie și este uimitor de răsplătitor ca oamenii să scrie despre noi și cât de fericiți sunt cu design-urile noastre. Chiar a doua zi Flagrant-T personalizat îmbrăcăminte ne trimite un mesaj, o mărturie despre modul în care au folosit una dintre imprimeurile noastre și rezultatul. Aceasta este ceea ce ne -au trimis:
„Am încercat o altă fabrică de tricouri de proiectare a stocurilor. L-am imprimat pe acesta folosind un proces în 4 culori pentru a obține o mulțime de culori diferite cu doar patru ecrane. De asemenea, este o cerneală foarte moale, ceea ce este bun, deoarece am imprimat acest lucru pe o cămașă poli de 3,5 oz 65%.
Modelele de stocuri din fabrica de tricou sunt destul de bune și ușor de lucrat, și foarte ieftine. Nu va fi la fel de original ca lucrul cu un designer grafic, dar vă poate începe să nu faceți prea mult $$$. Acea tipără de folie King of Spades pe care am postat -o acum câteva zile era de la ei. ”
Și acesta este designul pe care l -au ales:
Designul din fabrica de tricouri este foarte apreciat cu privire la mențiune, mai ales că nu ne vedem făcând altceva-ne place arta, creăm și avem o comunitate fericită în jurul nostru prea mult pentru a renunța la ea. Este ceea ce ne determină să facem mai mult și mai bine. Vorbind despre acestea, consultați unele dintre cele mai recente design ale noastre de tricouri, vectori gratuite și multe altele.

:
Tricou de tricouri design-shirt-shirt-shirt design-shirt-shirt de la modele de tricou-factoryt-shirt din tricou-factorybrooklyn bullyt-shirt design-uri de la tricou-factoryt-shirt de la design-uri de tricou de la tricou de la tricou de la tricou de la tricou de la tricou de la tShirt, de la tShirt, de la TSHIRTT TSHIRT, de la TSHIRT-FACTORIT SHIRT DESCHIP DE LA TSHIRT TSHIRT DESCH -Factoryt-shirt design-uri din modele de tricou de tricoare-shirt de la modele de tricou tricou-shirt de la modele de tricou de tricou de la tricou de la modele de tricou tricou de la tricou de tricou:
Vectori de iarnă Vector Setchristmas

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *