Graphic Design – 19 dolari Bundle Vector de Crăciun

July 28, 2022 0 Comments

Îmi place doar sărbătorile, mai ales că ajung să văd multe lucruri mult mai creative în fiecare an. Designerii și artiștii, precum și producătorii și magazinele făcute manual își ies din cale pentru a concura pe piață. Și să spunem că industria de proiectare este competitivă nu este decât o subestimare. Anul acesta m -am îndrăgostit de pictograme plate, modele de tipografie, efecte de suferință asupra tot ceea ce totul și, desigur, efectele foliei de aur. Abia aștept să văd care va fi tendința anului următor și modul în care designerii le vor răsuci și le vor interpreta pentru a se potrivi stilului lor.
Este sfârșitul anului, așa că practic totul are această temă festivă. Următorul material nu face excepție. Produsul este un pachet de vector de Crăciun pentru designeri care pregătesc afișe de vacanță, felicitări, etichete, tricou, logo-uri și tu orice altceva care ar fi imprimat acolo.
Costul normal al tuturor articolelor incluse este de 48 $. Dar îl puteți achiziționa pentru doar 19 dolari pentru o perioadă limitată de timp.
Faceți clic pe imagini pentru a merge la sursă și pentru a obține mult mai multe detalii despre ceea ce include.
Bundle Vector de Crăciun – 19 dolari pentru o perioadă limitată de timp

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *