Bărbații revine garderobei în acest sezon de iarnă 2018: Câteva sfaturi!

September 2, 2022 0 Comments

Bărbații revine garderoba în acest sezon de iarnă 2018: Câteva sfaturi!
22/11/2014, postat de Alanic Global
Încetând încet în sezonul sezonului de iarnă este ca un suflu de aer curat, dar este vorba despre pregătirea pentru a se potrivi cu pașii cu starea de spirit sumbră și înfiorătoare! Adăugarea de culori și straturi la ținuta ta este cel mai bun lucru de făcut pentru a bate frisonul în stil. Toate șuvițele frumoase, cu un aspect suav și un corp cizelat pot face ca capetele să se întoarcă dacă își pot praf de pe cea mai bună haină de sezon de iarnă și pot să -l scoată din stive, să facă cele mai bune amestecuri cu eșarfe, jachete, pălării. Garderoba ta este demnă de un makeover, exact așa cum face aspectul tău!
Regândiți -vă stratul, șanțați straturile neinspirate
Puteți purta sacoul Puffa la locul de muncă, un pic baggy peste costumul ales pe care îl păstrați de obicei pentru întâlnirile sau ieșirile informale. Schimbă -ți straturile interioare și exterioare pentru a -ți face ieșirile din sezonul de iarnă mult mai mult!
Fii îndrăzneț, fii neapologetic
Arăturile tale de școală se pot întoarce- și te poate face să arăți ca un dandy- da, ai auzit-o corect! Optați pentru aceleași atitudini din sezonul de iarnă tricotat, cum ar fi eșarfele modelate, beanies nerdy, încălzitoare pentru picioare și multe altele. Dacă alegeți calea la modă și optați pentru culori cool, cum ar fi verde mușchi, nuanțe gri închis, portocaliu deschis, albastru închis sau culoare de șampanie- sunteți sigur că veți câștiga spectacolul! Motivul Chuck, culori foarte strălucitoare, care se joacă în ochi. Dacă căutați varietate, atunci bateți un producător de îmbrăcăminte personalizat de top, destinația dvs. ideală pentru a vă angaja în achiziții în vrac la tarife cu ridicata!

Ieși în cizme
Iarna și cizmele sunt inseparabile și dacă nu ați stivuit cizme înalte la genunchi, piele, cizme de vânătoare din sezonul de iarnă, cizme caribou și altele asemenea, atunci aspectul dvs. de iarnă nu poate fi complet. Dă -ți brogues -ului o pauză și alege cizme de armată cu tălpi mult mai strânse, care fac mai ușor mersul pe pavele înghețate.
Ochelarii de soare pot fi, de asemenea, un accesoriu al sezonului de iarnă
Deși vara și ochelarii de soare sunt sinonimi, sezonul de iarnă nu implică faptul că ochelarii dvs. de soare nu sunt gata să vă acopere perechea de ochi! Ați simțit că Sunrays după căderile de zăpadă sunt orbiți uneori? De ce nu încercați ochelari de soare? Cu toate acestea, alegeți nuanțe neutre, mute, în loc de cele strălucitoare!
Fi sloppy, dar în stil
Lovirea în aer liber nu implică faptul că îți dai o dozare de pulover, glugă, tricouri vechi, tati-jeans. Echipați -l cu piese mult mai sofisticate pentru a reflecta cel mai bun aspect! Potrivirea tipului tău de corp, a simțului stilului și a personalității tale, a ridica hainele din sezonul de iarnă de la un producător de top și a merge pe mod personalizat este o opțiune foarte plauzibilă! Optați pentru îmbrăcăminte personalizată în sezonul de iarnă și luați -vă mai sus frumosul coeficientului!
Etichete:
Cea mai bună îmbrăcăminte personalizată din Houston
Îmbrăcăminte personalizată
Producători de design de îmbrăcăminte personalizate
Producători de îmbrăcăminte personalizate
îmbrăcăminte personalizată SUA
Îmbrăcăminte personalizată

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *