O listă de uzură specializată a activității pentru fiecare tip de antrenament

November 22, 2022 0 Comments

O listă a uzurii de activitate specializată pentru fiecare tip de antrenament
08/01/2019, publicat de Alanic Global
Cu starea de vreme înfricoșătoare a vremii de iarnă care vă împiedică rutina de antrenament, aveți cu adevărat nevoie de o motivație puternică care vă va duce. Cu o mulțime de noi antrenamente specializate, care se concentrează pe șir, precum și performanța anumitor regiuni ale corpului, de asemenea, veți avea nevoie de articole de îmbrăcăminte care vor fi potrivite pentru același lucru. La fel ca antrenamentul dvs. specializat, articolele de îmbrăcăminte specializate vor juca, de asemenea, o funcție excelentă în a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness fizic. Unele sunt necesare pentru a fi extremă transpirație, în timp ce unele trebuie să fie suficient de extinse. Comercianții care se gândesc să introducă uzura specializată a centrului de fitness în magazinul lor pot lua legătura cu producătorii de îmbrăcăminte fizică cu ridicata.

Yoga-Cea mai crucială de înaltă calitate pentru a privi în față atunci când cumpărați pentru îmbrăcăminte de yoga este că acestea trebuie să se potrivească. Nu doriți să clipiți toată lumea din studio, din acest motiv, va fi recomandabil să căutați haine care nu sunt doar ultra -stretchabile, oricât de bine sunt bine montate, care pot fi descoperite cu producători de îmbrăcăminte cu ridicata de yoga. Rezervoarele cu sutiene sport încorporate sunt minunate. În plus, pantaloni scurți de ciclism pot ajunge, de asemenea, să fie cel mai bun prieten din clasă.

Spin – Având în vedere că clasa de spin este mult mai multă papetărie în natură, din acest motiv aveți în acest caz o alegere de îmbrăcăminte mult mai versatilă. Doar distrați -vă în timpul activității, precum și preveniți pantaloni scurți. Materiale ușoare, precum și respirabile, precum Fit Together, este necesară pentru păstrarea respirabilității indiferent de intensitatea antrenamentului.

Alergare – Când selectați haine pentru alergare, este cel mai bun să vă gândiți la aspecte, deoarece este o astfel de activitate care se face în aer liber. Pantaloni scurți care nu vă împiedică pasul sunt necesară în lunile de vară, precum este un sutien sport puternic pe tot parcursul anului. Materialele care vor îndepărta transpirația din corp vor cuprinde cea mai plăcută experiență.

Ballet – Cu excepția cazului în care sunteți o balerină literală, va fi recomandabil că nu va fi la fel de bine la fel de literal despre garderoba dvs. pentru clasa de balet. Cu toate acestea, piesele influențate de tipul de dans sunt absolut recomandabile. Întrucât este mai degrabă un antrenament elegant în acest moment, există o mulțime de alegeri fermecătoare din care să selectați.

Drumeții – în funcție de potecă, drumețiile pot fi destul de intense, cu un teren curat, precum și un teren stâncos de -a lungul drumului. Rochie în mod corespunzător, precum și acoperiți -vă picioarele pentru securitate, care, de asemenea, indică utilizarea încălțămintei adecvate. Clima poate modifica foarte mult de -a lungul traseelor ​​de munte, din acest motiv, asigurați -vă că vă deplasați bine. Șosetele, precum și mănușile joacă, de asemenea, o funcție majoră în protejarea de la temperatura înghețată.

Acum că înțelegeți despre nevoile specificate ale diferitelor activități, luați legătura cu un producător proeminent de uzură de activitate în industrie. Tot ce trebuie să faceți este să căutați cu colectarea de articole de îmbrăcăminte speciale, precum și să specificați MOQ -ul exact la echipa de îngrijire a clienților.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de fitness
Producători de îmbrăcăminte care rulează
Îmbrăcăminte cu ridicata de fitness fizic producători
Producători de îmbrăcăminte de yoga cu ridicata
Producători de îmbrăcăminte de yoga

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *