Cum să stilați o cămașă de rugby preppy?

October 3, 2022 0 Comments

Cum să stilați o cămașă de rugby preppy?
09/10/2020, postat de Alanic Global
Dacă vă gândiți la un tricou de rugby, s-ar putea să vă gândiți la Ivy Leaguers sau la jucători de rugby adevărați, dar nu vă faceți griji-nu trebuie să fiți pompoși sau o persoană asemănătoare cu muntele pentru a-l scoate. Jersey -ul de rugby este încorporat într -o varietate de subculturi și momente populare de design. A fost zguduită de o mulțime de personalități precum David Hockney, Mick Jagger la Tupac și de o varietate de actori, cântăreți, scriitori, în aer liber – arată minunat pentru toată lumea, asta spunem (în special fetele).

Tricourile purtate de jucătorii profesioniști de rugby nu arată nicio asemănare cu Rugby -ul standard de bumbac. Tee-ul de astăzi este poliester, etanș de corp și nici măcar nu are guler. Cu toate acestea, clasicul este încă intact. De obicei, din bumbac gros, acestea au, de asemenea, linii orizontale în culorile colegiului și un guler contrastant alb.

Producătorii de tricouri de rugby au luat aspectul standard și l -au modernizat prin crearea acestuia cu bumbac și poliester regenerabil moale, în combinație cu un gât din denim alb. Am luminat chiar pânza puțin, așa că nu veți fi cântărit în sezonul de vară.
Cum să donezi tricoul?
Un tricou de rugby este uimitor fără a fi snob și arată cel mai bine pentru serile ușoare și zilele mai reci. Iată câteva moduri de a le purta.

În timp ce Ezra Koenig de la Vampire Weekend și -a pronunțat perioada de pregătire, prin intermediul Instagram -ului său, sportivul de rugby spectaculos, înfipt elegant în cabluri, un stil pe care îl îmbrățișăm complet.

Deși în mod normal gândit ca un favorit al lui Jocks, unul dintre cei mai populari purtători de rugby este popularul artist David Hockney. Pantalonii verzi de armată și cizmele de bătaie sunt un aspect puternic atunci când sunt combinate cu un tricou de rugby.

Găsim că purtați un tricou de rugby cu cea mai confortabilă pereche de pantaloni scurți de alergare este unul dintre cele mai plăcute lucruri pe care le puteți face. Mâneci mari spre partea de sus pentru a vă proteja de soare, pantaloni scurți până la fund pentru a vă menține respirați în siguranță. Evitați șosetele înalte și asigurați -vă că nu pari că tocmai ați ieșit din fundul rucului.

ALANIC GLOBAL · CUM SE STILUL O Tricou de rugby preppy?

Cămășile de rugby au fost, pe neașteptate, comune în rândul alpinistilor de stâncă de ceva vreme. Zvonul îl are, Yvon Chouinard al lui Patagonia a fost printre primii care a știut cât de bine ține gulerul când ține frânghia. Împerechează -l cu pantaloni scurți de marfă preferați sau pantaloni.

Proprietarii de afaceri, dacă vă gândiți să adăugați îmbrăcăminte cu ridicata personalizată pe stocul magazinului dvs. prin intermediul îmbrăcămintei sportive, atunci îndreptați-vă direct la echipa de asistență a unui producător popular și împărtășiți-vă ideea. Echipa se va întoarce la tine în cel mai scurt timp.

Etichete:
Îmbrăcăminte cu ridicata personalizată
Producători de îmbrăcăminte de rugby
Producători de tricou de rugby
producători de tricouri de rugby

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *