Color Crush: Marigold

October 1, 2022 0 Comments

Rochie crepe ruptă: Solace London | Geantă din piele: JW Anderson | Sandale cu curea de gleznă: Sam Edelman | Lip roșu: nars (foc mai jos)

Astăzi, împărtășesc câteva fotografii nepublicate dintr-un proiect cu care m-am ocupat cu Net-A-Porter cu câteva săptămâni în urmă. Deoarece acest Solace London Frock este în esență soare în formă de rochie, m -am gândit că ar fi scuza ideală pentru a evidenția una dintre cele mai semnificative tendințe de culoare pentru toamnă – MARIGOLD GALBEN!

Ca să fiu sincer, când această culoare a început să apară peste tot, eram convins că erau doar aproximativ patru persoane pe planeta Pământ care ar putea scoate o nuanță de aur atât de îndrăzneață (și nu eram una dintre ele). Cu toate acestea, în cele din urmă am luat scufundarea (literalmente – în esență, m -am scăldat în galben de gălbenele în această postare), precum și sunt atât de recunoscător că am făcut -o. Este surprinzător de măgulitor pe multe tonuri ale pielii, precum și un truc pe care l -am folosit pentru a echilibra aurul puternic este să împerechezi culoarea cu o buză roșie profundă. În plus, după cum veți vedea în linia de mai jos, culoarea arată uimitor împotriva denimului. Uită -te exact la modul în care au conceput această haină de excepție cu o buză roșie, precum și blugi albaștri ideale. Grow.

Mai jos, am rotunjit piesele galbene preferate pentru sezon. Cred că acest stunner ar fi uimitor pentru birou, precum și exact cât de ideale sunt aceste mochete?! Permiteți -mi să înțeleg care vă place cel mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *