5 cele mai bune tricouri special orientate pentru un corp muscular

September 28, 2022 0 Comments

5 cele mai bune tricouri special orientate pentru un corp muscular
07/09/2018, postat de Alanic Global
La fel ca femeile, bărbații au, de asemenea, diferite tipuri de corpuri. Mai ales cei care sunt implicați în gimnastică au un corp muscular care are nevoie de anumite haine pentru a se regla cu îmbunătățirea progresivă a mușchilor. Prin urmare, unul dintre cele mai populare producător de tricouri de fitness a venit cu modele uimitoare și interesante în departamentul de îmbrăcăminte. S-au produs tricouri specializate care sunt făcute păstrarea tipului de corp muscular masculin în minte. Citiți pe blogul de mai jos pentru a cunoaște diferitele tricouri care sunt făcute pentru a se potrivi cu corpul muscular.

Tee vital
Fiecare persoană are acel tee vital pe care îl poate purta indiferent de locul pe care îl vizitează. Este versatil, montat în mod corespunzător corpului și este confecționat dintr -o culoare neutră care se va potrivi cu tot felul de uzură și accesorii de jos. Dacă aveți tricoul dvs., atunci nu există o modalitate mai bună de a vă arăta corpul Flexi rupt.
Tee solid
Un tricou solid colorat trebuie să facă parte din garderoba unui bărbat. Acestea nu sunt potrivite numai pentru antrenamente substanțiale la sală, dar vă ajută și atunci când trebuie să ieșiți pentru bowling cu prietenii. Nu trebuie să depuneți mult efort pentru a coaja aceste tricouri solide.
Cămașa cu gât în ​​V.
Cămașa cu gât în ​​V este uimitoare pentru acei bărbați care adoră să-și dezvolte mușchii pectorali. Partea superioară a pieptului este expusă, care nu este prea revelatoare și persistă și pe partea modestă. Din acest motiv, investiția într-un cuplu de tricouri solide vă va ajuta să vă ridicați hainele plictisitoare.

Tricourile de buzunar
Buzunarul din buzunarul din buzunar nu are prea multă utilizare și abia este acolo pentru factori de stil. Dar puteți păstra lucruri mici în ele, cum ar fi căștile, tastele auto sau ceva de genul acesta. Tricourile de buzunar nu sunt doar montarea pielii, dar vă vor ajuta să vă accentuați și mușchii.
Tricou de transpirație
Sweat-Tee este în esență tee-ul care aruncă umiditatea care ajută la evaporarea transpirației din corpul tău în timp ce lucrezi. Prin urmare, aceste tricouri au o valoare funcțională imensă care vă va ajuta să loviți banda de alergare cu ușurință.

Comercianții cu amănuntul pot pune mâna pe renumitul producător de îmbrăcăminte și pot trage un e -mail către echipa de îngrijire a clienților pentru cerințele de îmbrăcăminte. Aceștia pot solicita catalogul uriaș și pot naviga prin inventarul bogat al hainelor orientate spre fitness și să precizeze echipa cu privire la nevoile în vrac.

Etichete:
producător de îmbrăcăminte
Producător de tricouri
Producători de tricouri
Tricouri producători SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *