Pulover de scoici stratificate și blugi de gleznă-zip

July 15, 2022 0 Comments

Am purtat acest aspect luni pentru o zi de lucru tipică aici, în San Francisco, unde vremea de primăvară a fost altceva decât previzibilă. Nuanțele palide și pompele albe m -au făcut să mă simt primăvara, în timp ce puloverul stratificat deasupra unui buton alb în jos și sacoul ușor a menținut acel vânt agresiv (da, aceasta nu este o mașină de vânt care îmi bâlbâia părul).

Am înfipt aceste blugi cu fermoar cu fermoar în jurul timpului de Crăciun și am iubit cu adevărat capacitatea lor subtilă de a -mi amesteca jocul Jean Skinny. Denim în dificultate este de obicei accesul meu atunci când vreau ca blugii mei să aibă un pic de oomph stilistic în plus, dar nu sunt întotdeauna atât de grozavi pentru muncă. În mod alternativ, blugii de gleznă-zip pe care îl port astăzi oferă acel interes suplimentar, în timp ce arată în continuare mai lustruit și mai profesionist decât skinnies-ul meu rupt sau blugii de iubit.

Am înfipt recent acest pulover drăguț cu tăiere de scoici, care vine și în coral și negru și versiuni de rochii adorabile aici și aici. În timp ce vremea din San Francisco se află în anii 60, îmi place puloverul stratificat pe un buton alb în jos, așa cum se vede astăzi, dar în zilele mai însorite din această vară, aștept cu nerăbdare să -l port solo cu fuste și pantaloni scurți.

Pulover: Milly (versiune portocalie aici și similară aici) | Cămașă: teorie | Blugi: Victoria Beckham (vândut, similar aici, aici, aici și aici) | Jacheta: c/o Ivanka Trump | Pantofi: colecție SJP (tot aici) | Geantă: 3.1 Phillip Lim (vândut, similar aici și aici) | Colier: Gorjana

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *