Citatele de desene animate s-au transformat în imprimeuri amuzante de afiș

August 4, 2022 0 Comments

Nikita Gill este tipografie, precum și designer de branding care a pus laolaltă o serie de citate din desene animate cunoscute, folosind o multitudine de fonturi pentru a transmite jocul personajelor care le exprimă. Toți au un lucru în comun: toate citatele sunt din desene animate realizate de Pixar.
După cum spune ea: „De obicei, selectez citatele care sunt ușor insulte, totuși descopăr destul de amuzant. De exemplu, un buster de stres pe care îl folosesc în viața autentică este din filmul „A Bug’s Life”: „Într -o zi voi fi un fluture minunat, precum și orice va fi mai bun. pentru mine deriziv „oricine poate. Asta nu implică faptul că ar trebui să fie cineva. ”(De la Ratatouille) sau preferatul meu, când sunt jignit de ceva ce cineva spune„ Vreau doar să înțelegeți că, deși ați încercat să mă încetați, răzbunarea nu este un concept pe care îl promovăm planeta mea ‘, de Buzz Lightyear. ”
Întreaga ei mentalitate pozitivă, dar sarcastică, este văzută pe parcursul utilizării diferitelor fonturi, precum și a culorilor, un amestec care face imprimeuri de afiș remarcabile.
Amprente amuzante de poster de Nikita Gill

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *