Animator Eran Mendel rezumă Game of Thrones cu GIF -uri amuzante

July 13, 2022 0 Comments

Game of Thrones Gifs amuzant de Eran Mendel
În această epocă a artei digitale, am fost binecuvântați cu ceea ce se numește GIF animat. Transformarea unei imagini de bitmap în hilaritate în mișcare poate doar să ne salveze de pretențiozitatea cronică. Un răspuns excelent GIF luminează întotdeauna starea de spirit. Când emojis -urile nu sunt suficiente, la asta apelăm la mai multă expresie.
La asta excelează Eran Mendel. Este un ilustrator, precum și regizor de animație. Cea mai proeminentă realizare a sa este un maestru la GIF -uri, în mod ideal, va merge viral atunci când mai multe pentru animațiile sale comice de joc de Thrones, înfățișând momente cheie din toate episoadele din sezonul 7. El face acest lucru în mod obișnuit. În timp, el s -a ocupat cu adevărat de a rezuma întreaga emisiune TV cu aceste grafice adorabile.
Cred că este singurul care mă face să cred despre regele nopții ca fiind adorabil. Convinge-te singur:

Cu 14 ani de experiență în domeniu, el este un expert, cu siguranță veți auzi mai multe despre viitor. Până la următoarea sa lucrare virală, să ne bucurăm mai mult de lucrările sale hilare cu Game of Thrones Gifs:

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *