Kornit Breeze 921-Noua imprimantă la nivel de intrare directă

August 27, 2022 0 Comments

A fost momentul în care Kornit-On-On-Gargement imprimante a lansat o nouă imprimantă care este accesibilă, cu toate acestea, își păstrează nivelul ridicat de performanță de înaltă calitate. Noua imprimantă se numește Kornit 921 Breeze, precum și este simplu de operat de la orice tip de computer, laptop sau desktop, fără cerința unui compresor de aer.
Kornit Breeze 921 Industrial, precum și încă o mică imprimantă D.O.G este creată pentru a permite decoratorilor de îmbrăcăminte să utilizeze beneficii de inovare de înaltă calitate la costurile de intrare. Imprimanta folosește cerneala pigmentată de proprietate Kornit, precum și aplicația Kornit QuickP Ripping. Imprimantele Kornit Direct-On-Gargement sunt o premieră de acest fel, precum și cernelurile sunt la fel de accesibile. Cu ajutorul noii imprimante Kornit Breeze 921, este mult mai ușor ca niciodată să obțineți imprimeuri individualizate, precum și imagini variabile de date. Inovația de ultimă generație a fost utilizată pentru fabricarea acestor imprimante. Mașinile au fost create, precum și dezvoltate de la sol, utilizând un cadru cu fascicul de cutie care elimină practic vibrațiile, motoarele electromagnetice liniarizate pentru eficiență ideală, precum și întreținere scăzută, capete de imprimare Spectra, care sunt produse pentru utilizarea industrială, precum și pentru o utilizare a industrială Sistem de cerneală inovator, dar simplu. Apelul imprimantei Kornit este că este proiectat să fie operat de o persoană fără niciun tip de cerință pentru film, ecrane, etc. Nu există costuri de configurare. Testele pot fi examinate prompt, precum și modificările implementate fără întârziere. Decoratorii de îmbrăcăminte pot obține venituri considerabile imagistice scurte, precum și rulări de dimensiuni medii.

Kornit a stabilit o cerneală specială de îmbrăcăminte, în special formulată pentru imprimarea digitală, care oferă rezultate remarcabile care nu se văd astăzi pe piață. CMYK pe bază de apă, precum și cernelurile albe, funcționează în combinație cu o opțiune de umectare în timpul procesului de întărire, declanșând pigmenții cernelii pentru a rămâne cu țesătura. Această cerneală specială poate fi imprimată pe o mulțime de tipuri de material (până la doi centimetri grosime) care pot suporta condiții de întărire standard, cum ar fi 100% bumbac, bumbac/poliție de poliție, lycra, mătase, pânză, lenjerie etc. Cerneala este extrem de grozavă, cu un scor ISO de 4 pe o scară de 5 (exact la fel ca cernelurile Plastisol). Cernelurile sunt extrem de extensibile, care nu sunt crăpate, precum și au o mână moale. Cerneala albă este utilizată ca strat de bază pentru cernelurile CMYK, precum și ca un punct de reper incredibil de alb.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *