Introducerea noului designer de fabrică de tricouri Lou Patrick Mackay

September 12, 2022 0 Comments

Nou designer de fabrică de tricouri Lou Patrick Mackay
Pentru câțiva dintre vizitatorii noștri, este evident că blogul nostru este, uneori, implică mutarea reflectoarelor pe site-ul nostru, precum și www.tshirt-factory.com, precum și cartierul pe care l-am construit în jurul său. Suntem extrem de fericiți de parteneriatele noastre, precum și de designerii care și -au pus contul în noi, oferind lucrărilor lor de artă de înaltă calitate vizitatorilor noștri.
Astăzi, sunt încântat să vă ofer o perspectivă asupra unuia dintre cele mai noi stiluri ale noastre. Numele lui este Lou Patrick Mackay, precum și de la Phillipines. Lucrează ca designer de 6 ani, precum și a lucrat cu diferiți clienți din întreaga lume practic 3 ani. Chiar aici sunt gândurile din spatele design -urilor fantastice:
Oana: Vă rugăm să ne spuneți mult mai multe despre arta dvs., precum și despre fundalul stilului, precum și despre ce v -a făcut să fiți designer?
Lou: Stilurile mele sunt de obicei extrem de cuprinzătoare, precum și distincte, deoarece tind să amestec stilul abstract, precum și imaginea în același timp. În mod obișnuit, îl încep, crezând diferite idei, o mare schiță, machete, poziționare, etc. precum și atunci piesele conturului, precum și ofertele mari de modificare până când voi veni cu o atingere extrem de distinctă, precum și apoi tehnica de colorat. bine ca boom! Este gata!
Beast Modeoana: Exact cum sau când ai început să ilustrezi la nivel de expert?
Lou: A început ca o distracție când eram copil, am descoperit câteva lecții cu bunicul meu, însă nu mă așteptam niciodată ca o muncă cu normă întreagă. În zilele de facultate, acesta a fost momentul în care am început să mă concentrez pe desen/schițare/pictură. Am primit o mare reacție mare din partea amicilor mei, precum și a colegilor, precum și a locurilor de muncă acceptate de la clienții regionali. Când am început, prima mea sarcină a fost mult mai mult atât pe dezvoltarea web, cât și la programare, care mai târziu am ales să fiu un artist grafic cu normă întreagă. La fel ca până atunci, am început să fac lucrări independente la nivel internațional, precum și să lucrez chiar aici în Filipine în același timp.
Irista artistului neprevăzut va continua să descopere întotdeauna, precum și cred că nu există un expert în domeniul artelor.
Oana: De unde vine motivația ta?
Lou: Din mediul meu, din moment ce sunt înconjurat de un astfel de artiști fantastici chiar aici, la locul de muncă, precum și cea mai mare parte ar veni de la cei care au fost apreciați (gospodărie, precum și amici).
Oana: Exact cum v -ați explica stilul?
Lou: detaliat unic. Laugh out loud
In- memoryOana: Ce instrumente utilizați? Mergi 100% digital sau există hârtie implicată?
Lou: Photoshop, ilustrator, precum și cel mai esențial – stilou, precum și hârtie.
Aquabotoana: Există ceva pe care îl preveniți în mod special să utilizați în ilustrațiile dvs.?
Lou: Nici unul
Oana: Care a fost cea mai grea sarcină la care ați lucrat vreodată?
Lou: Anul trecut, 2014, am produs un stil pentru un concurs de album / tricouri pentru o trupă chiar aici, în Filipine (Faspitch).
Oana: Puteți numi câteva dintre stilurile preferate, precum și de ce? (Personal sau de la alți designeri)
Lou:
Interconectate – simple, unice, oferte mari de detalii în el

The Watcher – colorat, unic, oferte excelente de detalii

Reținerea – ca poziționarea, precum și ideea acesteia.

Hostoana: Orice tip de designeri grafici pe care îi admirați?
Lou: toți
OANA: Orice tip de cuvinte de îndrumare pentru cineva care tocmai începe ca ilustrator/designer grafic?
Lou: Continuați să practicați. continua sa te antrenezi. continua sa te antrenezi. Nu vă opriți.
Vă mulțumim mult pentru timp, Lou, precum și pentru un sfat extrem de zgomot!
Deci, băieți, ce crezi? Spune -ne părerile tale despre stilurile lui Lou în comentarii și arată -ne designerii tăi preferați!

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *