50 specifică îmbrăcămintea – Land of the Tee, House of the Fav

June 8, 2022 0 Comments

TEE SHILS PIEȚE cu o virtute patriotică
La fel ca în situația Biroului de bumbac – platforma de tricouri care promovează designerii de cămăși cu un stil minimalist, 50 de îmbrăcăminte mi -au atras atenția pentru imprimeurile sale destul de neclintite, care funcționează aspecte esențiale ale locațiilor din jurul Statelor Unite, deci numele.
Lansat la sfârșitul anului 2015, fiecare tricouri este un eveniment al unei experiențe unice în SUA, designerii de metode o văd. Apoi, aceste produse sunt supuse publicului, precum și persoanelor cu gusturi similare le achiziționează. Ați ghicit – aceasta este o piață pentru designerii de tricouri care să ofere îmbrăcăminte, promovând în același timp zonele preferate „în țara liberă”.
Nu descoperiți îmbrăcăminte turistică de înaltă calitate, nici pe internet, nici offline. În esență, este ceea ce a determinat proprietarii platformei să reunească această lucrare. Înțelegeți suveniruri, exact cât de generice, precum și impersonale sunt. Aceste tricouri vor modifica toate acestea într -un mod imens.
Designerii își prezintă munca, precum și „Congresul”, evaluarea echipei site -ului, precum și a pus -o pe piață, în timp ce au grijă de promovare. La sfârșitul lunii, artistul este plătit pentru tipăritul care poate reprezenta fie un stat, un reper sau orice tip de alte atracții turistice din state. Pentru mult mai multe detalii, verificați cu atenție secțiunea de întrebări frecvente.
În ceea ce privește artiștii, cea mai bună parte este că trebuie să păstrați drepturile stilurilor, precum și să ajungeți să alegeți exact cum să utilizați, precum și să îl promovați.
Iată stilul actual oferit în magazin:

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *