Costumul săptămânii: Ann Taylor

October 14, 2022 0 Comments

Pentru femeile care lucrează agitate, potrivirea este frecvent cea mai simplă ținută de aruncat dimineața. În general, această funcție nu se referă la potriviri de interviu pentru femei, care trebuie să fie la fel de tradiționale, precum și fundamentale pe cât obțineți – în schimb, această funcție se referă la o potrivire oarecum diferită, la modă, dar profesională.
Am înțeles că am prezentat o mare parte din Ann Taylor în ultima vreme – cu toate acestea, ei continuă să -l lovească din parc. Această magenta de prune adâncă este o culoare neobișnuită pentru un costum, pentru a fi sigur, cu toate acestea, cred că ar fi incredibil de minunat, precum și destul de simplu de purtat atât ca separate, cât și ca un costum.
Îl au conceput în câteva dintre imagini cu nuanțe diverse de magenta, precum și prune, precum și ținuta „nuanțe de nuanțe” este întotdeauna un aspect sofisticat și puternic. Dacă doriți să o amplificați, cred că accentele roșii ar putea fi distractive – o centură roșie de ruj sau un pantof. Cu toate acestea, pentru un aspect simplu, cred că ar fi fantastic cu bleumarin, negru, alb crocant, fildeș, precum și aproape orice tip de nuanță de gri. (Nu sunt un fan al cămașei beigey roz cu care o arată, cu toate acestea sunt eu.)
Există o mulțime de piese potrivite care se potrivesc cuprinse între 98 și 198 USD, în mod normal în dimensiuni 00-18-2 blazeri (notat, precum și cutway), 2 pantaloni (gleznă, precum și drept), o fustă de creion, precum și o teacă rochie.
Această publicație este formată din legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Neiman Marcus – Vânzarea la vânzare, până la 75% reducere!
Net-A-Porter-7000+ linii noi adăugate, până la 80% reducere!
Nordstrom – 7.000 de noi marcaje pentru femei
Lo & Sons – până la 50% reducere!
De Mercer – Vânzare la magazin: până la 60% reducere
Loft: Clearance Summertime: până la 70% reducere a costurilor de rutină
J.Crew-75 USD denim și mult mai multe stiluri de uzură
J.Crew Factory-40 $-60 $ din orice; 10 USD cu fiecare 50 de dolari cheltuiți

Alte vânzări de notă:
Buffy-economii la școală: până la 15% din patul lor de pat
Parașută-Economisiți până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație
Întinerire – Vânzare de spațiu de locuit: până la 30% reducere (cititori precum iluminatul lor)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *