Cotton Bureau Blank – Tricouri mult mai bune pentru femei, precum și tip

June 16, 2022 0 Comments

Biroul de bumbac
Cotton Bureau este obișnuit pe blogul nostru. Admirăm, precum și le promovăm orice tip de posibilitate pe care îl avem, dacă nu aici, pe rețeaua socială, cu siguranță, partajare. Acum este timpul să vă oferim o actualizare pe piața de tricouri de succes.
Ei conduc o campanie Kickstarter pentru a aduna sprijin pentru tricourile lor distincte!
Piața are mult spațiu pentru semifabricate mult mai bune, precum și pentru Biroul de Cotton contribuie cu un stil de înaltă calitate, precum și cu stil.
Tricourile pentru femei în specific au fost întotdeauna o problemă, indiferent de furnizor. Se pare că niciunul nu a atins așteptările clientului, care doresc ca aceștia să fie de o calitate excelentă, dimensiuni excelente, producție cinstită, precum și făcute ideal în America, pentru a numi totuși câteva. Așadar, Biroul își propune să acopere acest decalaj.

În primul rând, cea mai semnificativă problemă, dimensiunile vor avea varietate de la XS la 5XL. La fel ca și asta este și pentru Guy. Acestea garantează că sunt mult mai bine potrivite, de calitate premium, ceea ce implică faptul că sunt extrem de moi, dar și confortabile. Forma femeilor se apropie de cele din spațiu, în timp ce alegerea bărbaților va fi similară cu cele ale îmbrăcămintei americane sau ale Bella+Canvas.

În al doilea rând, fabricația se găsește în SUA, ceea ce implică un control de calitate mult mai bun.
În cele din urmă, nu în ultimul rând, au furnizat tee de bumbac 100% în negru, precum și alb, precum și tees-ul Tri-blind în Heather Grey, precum și Heather Black. Pe lângă faptul că și-au atins obiectivul preliminar în doar 27 de ore, așa că au trecut la următorul pas, întinse obiective: la 60.000 de dolari, au lansat o nouă culoare necompletată, un Tri-Bend de la Navy. Vom vedea dacă vor merge și mai departe, cu încă un obiectiv întins de 72.000 USD.

Dacă sunteți încântat de acest produs de Biroul de Cotton, nu nu reușiți să vă amintiți să împărtășiți #BlankByCB pe rețelele de socializare, precum și să faceți un zgomot în ceea ce privește tees-ul mai bine, care să se potrivească cu dimensiuni!

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *