Diferite uleiuri naturale pentru îngrijirea pielii – cel mai bun ulei pentru pielea ta

December 17, 2022 0 Comments

ești în jos cu dureri de cap, ai un timp dificil să dormi sau să ai o problemă de piele? Nu are rost să -ți pierzi somnul. Există un ulei important pentru toate aceste zone de probleme, precum și pentru acnele de piele, care vă vor face să vă așezați și să vă admirați pielea.
Vă prezentăm șapte uleiuri importante în combaterea afecțiunilor pielii, cum ar fi acneea, îmbătrânirea, uleiul, precum și uscăciunea. Nu mai cercetați componentele înainte de a cumpăra uleiul, precum și mai multe componente toxice, cum ar fi petrochimice, parabeni sau parfum. Numai natural, precum și binecuvântare pură, este! Verificați, precum și oferiți aceste uleiuri.

Tamanu
Nume latin: Calophyllum inofyllum
Acest tip de ulei este absolut liniștitor, precum și cum. Ei bine, oferă o ușurare semnificativă de iritațiile pielii, cum ar fi erupții cutanate, arsuri solare, inflamație, precum și eczeme.
[Citește și: Îngrijirea tradițională a pielii]

Uleiul de tamanu are compuși care ajută la aducerea înapoi, precum și regenerarea țesutului pielii. Deoarece are proprietăți antioxidante, precum și antimicrobiene, este un ulei minunat pentru a trata ruperea pielii.
Sursa: pinterest.comgolden Jojoba
Nume latin: Simmondsia Chinesis

Deși jojoba de aur (ho-ho-ba) apare ca un ulei, cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, este o ceară lichidă care este făcută din semințe de jojoba.
Compoziție înțelept, este extrem de aproape de propriul nostru Sebum secretat de pielea noastră, precum și produce un hidratant rapid absorbant și ușor. Golden Jojoba este excelent pentru toate tipurile de piele și se înțelege că pătrunde adânc în piele.

[Citește și: Ulei de argan pentru păr]
Dacă vă simțiți greu cu pielea grasă, utilizați un amestec de jojoba, deoarece va dizolva excesul de sebum, precum și va permite porii pielii să respire.

Acesta este motivul pentru care uleiul de argan vine la fel de excelent pentru tratamentul anti-îmbătrânire. Conform rezultatelor studiului de cercetare, aplicarea de rutină a uleiului de argan reface stratul de apă-lipid (factorul hidratant al pielii), precum și crește alimentarea cu oxigen, precum și nivelurile de nutrienți în celulele pielii.
Sursa: Mountainbreezenaturals.Comba Black Cumin Ulei de semințe
Nume latin: Nigella sativa
Uleiul de semințe de chimen negru este bogat în antioxidanți, precum și acizi grași. Acest lucru îl face ca un tratament topic fantastic pentru problemele asociate pielii inflamate, cum ar fi eczema, dermatita, precum și acneea.
[SC: Mediad]
Sursa: Gaynoroncology.comrosehip ulei
Nume latin: Rosa Rubiginosa
Uleiul de trandafir este înțeles pentru hidratarea pielii, precum și proprietățile hidratante. Cei dintre voi care aveți de -a face cu stresul de mediu pe pielea dvs. în tipul de aer uscat sau vânt vor beneficia foarte mult de uleiul de trandafir. Îmbunătățește elasticitatea pielii datorită proprietăților sale anti-îmbătrânire, stimulează regenerarea celulelor pielii, precum și reduce cicatrizarea.
[Citește și: Uleiuri naturale pentru creșterea părului]
Sursa: Wellnesimaims.Commoringa Oil
Nume latin: Moringa oleifera
[Citește și: Ulei de argan pentru riduri]
Acest tip specific de ulei a fost utilizat de hindușii antici, pe lângă egipteni încă din 2000 î.C.
Uleiul de moringa este plin de antioxidanți, care vă protejează pielea de deteriorarea soarelui, precum și de îmbătrânire, reduce ridurile, luminează tonul pielii, precum și hidratează pielea.
Sursa: Moringamutual.Commonoi ulei
Nume latină: Cocos nucifera, precum și Gardenia tahitensis
Acesta este un ulei sacru al polinezienilor, precum și salutari din tribul maori autohton din Noua Zeelandă. Acesta a fost observat de exploratorul european James Cook ca fiind utilizat de poporul maori în scop de frumusețe, medicamente, precum și ritualuri religioase.
Uleiul Monoi este adecvat pentru toate tipurile de piele, precum și este absorbit în mod eficient în piele, fără a lăsa în urmă niciun tip de reziduuri grase. Multe uleiuri Monoi oferite astăzi pe piață sunt imitații ieftine ale uleiului original. Acesta este motivul pentru care le lipsește în furnizarea de proprietăți puternice ale pielii ale uleiului autentic.
[Citește și: Uleiuri de frumusețe naturală pentru pielea ta care includ o etichetă de cost]
Sursa: Pinterest.com, vă pregătiți să puneți câteva picături din aceste uleiuri naturale valoroase în tranzacția dvs., precum și să fiți pregătiți să arătați superb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *