Care sunt cele mai bune adidași pentru ținute de lucru?

September 27, 2022 0 Comments

Sigur, toți înțelegem ce fundamentele garderobei pentru femeile profesionale de muncă sunt așteptate să aibă în dulapurile lor, cu toate acestea, dacă achiziționați unul pentru prima dată sau înlocuiți unul pe care l -ați folosit în pământ, acesta Poate fi o durere pentru a descoperi exact cea mai bună încarnare în magazine. În „The Hunt”, răsfoim magazinele pentru un produs fundamental pe care fiecare doamnă ar trebui să -l aibă.
Iată o întrebare la timp, cititori: Care sunt cei mai buni adidași pentru ținute de lucru? Când sunt potrivite „adidași pentru muncă” în birourile dvs.? Credeți că există o divizare generațională aici?
Aici, la Corporette, am luat întotdeauna setarea că adidașii sunt bine – pentru naveta ta. Cu siguranță mi -am folosit Chucks -ul cu potriviri pentru o mulțime de navete, precum și tipul de care am crezut că a fost un aspect adorabil … pentru naveta mea. Cu toate acestea, vânzătorii arată adidași cu ținute de mai mulți ani (unele dintre imaginile de produs pe care le -am prezentat sunt imaginate mai sus), așa că am crezut că a fost prima dată pentru o discuție. Vizitatorii au avut chiar recent un threadjack, având în vedere această problemă (cu o serie de adidași care nu au fost niciodată potriviți pentru ținutele de lucru). Am inclus câteva dintre opțiunile de la adidași de echipă pentru muncă mai jos.

Pentru. Nu aș vrea niciodată să le port în altă parte. Oricât de evident, gusturile, precum și stilurile se schimbă, precum și după un pic de modificare (și văzând că sunt suficiente locuri), cei dintre noi de pe partea mai veche ne adaptăm. Acesta este, în parte, motivul pentru care am sugerat întotdeauna să mă preocupă cu adevărat de un nou model sau estetic care nu a fost proeminent de cinci ani în urmă – cu toate acestea, în cazul în care moda se mișcă în aceste zile, care ar putea fi provocatoare (și, presupun, încă un vot pentru Stilul tradițional pentru ținuta de lucru, deoarece aveți mult mai multe șanse să obțineți mult mai mult din ele).
(Un alt $ 0,02: dacă nu vedeți niveluri de mijloc folosind adidași, dacă șefii dvs.) sunt peste 40 de ani și/sau șefii dvs. sunt „oameni non-modă” … călcați cu adevărat, cu adevărat minuțios înainte de a folosi adidași pentru a lucra.)
De asemenea, N.B. Acest truc pentru vizitatori: Magic Erasers funcționează excelent la curățarea tălpilor albe dingier, precum și în unele cazuri, de asemenea, piele albă. De asemenea, o mulțime de mărci fac adidași lavabili (în special, Rothy, precum și Allbirds).
{înrudit: Ghidul suprem al companiei relaxate pentru femei}
Această publicație include legături de afiliere, precum și Corporette® pot face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Pantofi de naveta: apartamente de adidași care se vor îmbina cu pantalonii
Pretenția de asigurare primară pentru faimă pentru acest tip de apartamente de adidași este că, dacă lucrați într -un birou cu adevărat convențional, precum și doriți să purtați pantofi confortabili pentru naveta dvs. „Hei, acolo este din nou în adidașii ei”, acestea se vor îmbina (am avut chiar conversații în trecut cu privire la faptul că pantofii de naveta ar trebui să fie schimbate în hol sau chiar în afara clădirii tale de birouri!)

Voi recunoaște în mod liber că acestea nu sunt selectate, deoarece sunt „drăguțe” – numeroase sunt destul de hidoase, după părerea mea. Cu toate acestea, ele se îmbină cu hainele de lucru, precum și sunt confortabile, precum și suficient de ușoare pentru a -ți aduce geanta dacă vrei.
Favoritele cititorilor care au fost chemați de -a lungul anilor:

Imagine: Puma / Skechers / Allbirds / Rothy’s / Skechers / Birdies / Toms (nu este ilustrat, cu toate acestea, inspectați bzeele de marcă!)

{Înrudit: Inspectați rotunjirea noastră de apartamente pliabile, precum și apartamente lavabile!}
Adidași de adidași: clasicii
Am avut cu adevărat o conversație despre ceea ce afirmă adidașii dvs. de weekend despre tine – câteva dintre adidașii „clasici” despre care am discutat sunt mai jos …
În imaginea de mai jos (după culoare), rândul 1: negru / gri / gri / alb; Rândul 2: alb / alb / ecologic / negru

În imaginea de mai sus (după numele mărcii): Rândul 1: Converse/Vans/Superga/Adidas Stan Smithrow 2: Keds/Seavees/Tretors/New Balance

Favorite recente ale vizitatorilor: adidași pe care oamenii îl folosesc pentru a lucra
Aceștia au fost pantofii pe care vizitatorii au chemat -o în discuția recentă – aș dori să aud care este punctul de vedere al vizitatorilor generali, precum și exact cum stilați adidașii cu ținute de lucru!

Unii vizitatori au remarcat că le -a plăcut Allbirds pentru muncă. Există o mulțime de culori, precum și stiluri, dintre care numeroase sunt rezistente la apă, precum și pantofii sunt de obicei 105 – 155 USD. Pantofii imaginați sunt de 110 USD.

Rothy are s similareTyles care se pot lava.

Nu este o surpriză: unii oameni le plac cu adevărat ușoarele lui Cole Haan, precum și Oxfords -ul proeminent. Cele mai recente au un detaliu al călcâiului din piele (unele într -un imprimeu), în timp ce originalele aveau o pappă complet materială. Cele mai recente pantofi sunt 170 de dolari în zone precum Zappos.

Bine de remarcat: MMLF are un parteneriat cu Koio, un brand în mod obișnuit în comparație cu jobul tipic – dacă vă place aspectul, acestea sunt doar 265 USD, precum și oferite în trei culori.

Unii vizitatori au remarcat că le plac adidașii mai fani, cum ar fi adidașii Maison Margiela Replica – văd la fel proiectul tipic. Adidașii imaginați sunt de 540 $ – 580 USD la Nordstrom.

Ce credeți, vizitatori – sunteți la adidași de echipă pentru muncă sau în echipă, vă rugăm să purtați pantofi? Unde ați trasa linia pentru care adidași sunt acceptabili pentru muncă, precum și care nu? (De exemplu, culori specifice, cum ar fi alb sau negru, doar „bine îngrijite de adidași”, adidași cu o culoare unică particulară (de exemplu, metoda care istoric, călcâiele cu o talpă de plută nu sunt potrivite pentru muncă).
Ca această caracteristică? Inspectați alte rate recente!
Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de marketing afiliat dezvoltat pentru a oferi o implică pentru noi să facem taxe prin conectarea la Amazon.com, precum și la site -uri afiliate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *