Absolute Street Show Show Fursori: Kangana Ranaut și Tapsee Pannu

January 25, 2023 0 Comments

Bollywood este din ce în ce mai elegant cu fiecare zi care trece. Cu celebritățile care depun eforturi autentice pentru a pune la dispoziție priviri demne, suntem inundați doar cu spatele la spate.
Cea mai recentă adăugare la Lookbook-ul în stilul străzii este două aspecte recente purtate de două dintre cele mai puternice actrițe din Bollywood, care sunt cunoscute pentru performanța lor plină de putere și prezența puternică a ecranului.

Kangana Ranaut
Cu tricourile devenind noul fierbinte, Kangana s-a aruncat în tendința în propriul ei mod îndrăzneț și uimitor. Steaua Tannu Weds Manu a fost primită cu un flux continuu de sclipiri la aeroport.
Sursa: Instagram.comcredit merge la tricoul portocaliu izbitor, femeia a îmbrăcat o pereche de pantaloni de piele neagră. Tee -ul preluat de la Luxe International Brand Gucci, care se lăuda cu o imprimare retro nerdy retro, arăta fabulos pe Kangana.
În timp ce constantele ei: o pereche de cizme negre și nuanțe negre au făcut o revenire, Kangana și -a sigilat aspectul aeroportului cu un tote negru. Curlurile ei obișnuite au adăugat o dramă majoră stilului ei de stradă.

[SC: Mediad]
Taapsee Pannu
Taapsee Pannu ne -a luat printr -o surpriză completă cu cea mai recentă depunere a ei.

S -a adaptat într -un costum Khadi și cu bandă de arc, Taapsee a exudat multă înțelepciune.
Stilistul Devika, a avut muzeul ei altfel puternic îmbrăcat, purta un costum khadi cu dungi albastru și alb. Costumul preluat din studioul Little Things, este tot ceea ce ar trebui să fie o uzură relaxată a stațiunii.

Sursa: Instagram.com/taapsee, în timp ce blazerul a purtat o manșetă de clopot, pantalonul evazat cu talie înaltă se lăuda cu o centură de legătură. Devika a împerecheat costumul cu o vestă cu imprimeu indian.
Banda de cap tipărită roz a jucat elementul showstopper în acest aspect purtat de Taapsee. Femeia și -a sigilat aspectul cu o pereche de mochete albe și chipul ei radiant natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *