Fabricat cu piață inovatoare: concurs de tipografie

August 25, 2022 0 Comments

Concurs inovator de tipografie de piață
Și da, în momentul în care eram extrem de anticipat a sosit. Piața inovatoare a introdus cel mai nou, cel mai recent concurs „Made with”, precum și stilul este: Tipografia. Atât de multe lucruri grozave se pot face cu resursele oferite pe site! Dacă există ceva extrem de specializat cu o abundență uluitoare de stiluri acolo, aceasta este cu siguranță tipografia.
Pentru mine, metoda în care funcționează acest concurs, parcă a fost produsă această temă specifică. Volumul trimiterilor ar putea fi masiv, deoarece oamenilor le place scrisorile cu un ton motivațional. De asemenea, rezultatul este la fel de plăcut atât pentru designeri, cât și pentru publicul larg. Luați toate materialele de înaltă calitate de înaltă calitate pe piața inovatoare, credeți exact câte citate, precum și fotografii exterioare pentru a integra, precum și poate puteți începe să recunoașteți exact cât de multă muncă va fi în alegerea unui câștigător. La fel de bine, am fost uimit de interacțiunea lor, precum și de răspunsuri, precum și de contul lor de Instagram cu peste 160 de adepți. Înțelegeți că își fac timp pentru a discuta sau felicita fiecare participanți pentru efortul lor? Par atât de prezente, precum și rapid, indiferent de exact cât de simplă este problema.
Admir cartierul puternic pe care îl produce această locație de piață în stil grafic de câțiva ani. Prin urmare, te motivez să te distrezi, în primul rând, în timp ce îți trimiți munca. În al doilea rând, sunt sigur că nu vă va deranja posibilitatea de a câștiga un poster de tipografie, precum și un an de premium Skillshare pentru clase despre caligrafie, scrisori, dezvoltare în stil font, precum și mai multe!
Fără alte detalii, sper că veți încerca să produceți ceva diferit decât afișe motivaționale, precum și să câștigați premiul uriaș, pe lângă recunoașterea pe care o meritați! Noroc și, mai ales, ia bucurie în flerul tău inovator!
Iată câteva exemple minunate în acest sens:

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *