Cum să-configurați, începeți, precum și rulați propria companie de tricouri T. Partea a II -a – Gata!

July 27, 2022 0 Comments

Începeți-vă de propria afacere T-tricou
Configurarea companiei dvs. de tricou T implică luarea de măsuri autentice. Există câteva puncte esențiale în acest proces, ar trebui să faceți bine prima dată pentru a vă asigura că nu vă risipiți investiția, în special dacă ați început cu un împrumut. Aveți nevoie să aveți grijă de imprimarea profesională a stilurilor dvs., astfel încât să puteți fi mulțumit de fiecare tricouri vândute, depozitarea produselor, gestionarea finanțării dvs., precum și comenzile, satisfacerea comenzilor clientului dvs., precum și în ultimul rând, nu mai puțin expediați comenzile la timp, printre alte lucruri. Iată câteva puncte de început evidențiate de luat în considerare:
Obțineți tricouri tipărite pentru afacerea cu tricouri
Nu sunteți în totalitate sigur cum vor face stilurile dvs., așa că fiți precauți atunci când alegeți exact cât de numeroase produse veți aduce, precum și ce dimensiuni să imprimați. Unul dintre avantajele obținerii ecranului de tricouri tipărite sau brodate este adevărul pe care îl puteți achiziționa acum la adevărat cu ridicata, precum și oferirea la un preț competitiv de vânzare cu amănuntul. Cu cât cumpărați mult mai mult, cu atât prețurile mult mai bune pe care le puteți obține. Începeți cu o alergare de 30 de tricouri pe stil, precum și vedeți exact cum se întâmplă. Îmbunătățiți -vă stocul la câteva sute pe design. Nu numai că va trebui să vă preocupați mai puțin de scurgerea stocurilor, veți obține prețuri și mai bune cu ridicata, deoarece cantitățile dvs. au crescut. Pe lângă faptul că stabiliți un obiectiv în achiziție pentru a vă accelera, precum și niciodată nu lăsați -l la întâmplare. Aveți nevoie să depuneți eforturi pentru a le atinge la achiziție pentru a reloca la următorii pași.
Ideea de clar
Uitați -vă la procesul de producție al liniei dvs. de articole de îmbrăcăminte pentru a vă asigura că producătorul va avea produsul dvs. pregătit, precum și furnizat la timp. Asigurați -vă că îi oferiți toate specificațiile despre cum ar trebui să arate rezultatul final, pentru a vă asigura că nu aveți surprize neplăcute. Nu lăsați spațiu pentru neînțelegeri. Vă sugerăm cu tărie să rămâneți în legătură cu contractantul pe parcursul întregului proces, precum și să vă asigurați că orice va merge în conformitate cu cerințele dvs.
Faceți lucruri. Arată -l oamenilor.
Au un inventar extrem de bine organizat. Dacă puteți descoperi o persoană cu experiență în acest sens, angajați -l. Este extrem de esențial să urmăriți ceea ce aveți, ceea ce puteți oferi, cererea proeminentă pe care o puteți contura la un anumit punct, prioritățile dvs. sau cu ce produse aveți nevoie să vă reîncărcați.
Nu trebuie să menționăm exact modul în care contabilitatea este o parte esențială a oricărui tip de companie care dorește să se păstreze pe piață pentru o perioadă mai lungă de timp. gestionați -vă banii, comenzile, producția, expedierea, precum și orice altceva despre linia dvs. Din nou, ar trebui să fiți bine conștienți de banii dvs., oricum, pentru a vă asigura că vedeți când urcați sau coborâți, precum și să vă puteți aștepta la soluții.
Monkey QuestStorage
Acest element depinde de tipul de companie pe care ați selectat -o pentru dvs. Dacă începeți puțin, precum și probabil că nu aveți cu adevărat un punct de vânzare, cum ar fi propriul magazin sau vindeți în magazinul altcuiva, vă puteți stoca produsele la casă sau puteți închiria o zonă de depozitare până când veți crește. Pe de altă parte, dacă doriți să închiriați o zonă, gândiți-vă bine la preț, la plata în jos, la zona pe care o ceriți acum, precum și la mai târziu, precum și la cea mai gravă situație de situație pentru profitul dvs. Cereți preocupările dificile înainte de a fi tratat cu situațiile urâte. Această metodă le puteți preveni cu totul.
Cum să … compania de tricouri în interior, precum și în exterior
După ce aveți un magazin, gândiți -vă exact cât de esențial este prima percepție pentru clienții dvs. Exteriorul, precum și interiorul magazinului dvs. trebuie să fie în conformitate cu ceea ce vindeți, precum și cu mentalitatea pe care o aveți față de cumpărătorii dvs.: în ce sunt atrași, exact cum le place să fie tratate, precum și exact cum Vrei să le emoționezi cu ceea ce oferiți. Acest lucru este, de asemenea, valabil pentru dvs. un alt magazin: site -ul dvs. Cu toate acestea, acesta este începutul următoarei părți a seriei, despre exact cum să comercializați, să oferiți sau să vă faceți cunoscute marca.
Idei
0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *