Cele mai bune costume de vară pentru o călătorie cu bicicleta

December 2, 2022 0 Comments

Cele mai bune costume de vară pentru o plimbare cu bicicleta
04/07/2021, publicat de Alanic Global

Ciclistii mai grave ar purta în mod normal potriviri strânse pentru curse sau călărie pe distanțe lungi, deși în majoritatea circumstanțelor, astfel de formalități sunt inutile. Ceea ce purtați atunci când faceți bicicleta această vară ar trebui să reprezinte stilul dvs. unic, în timp ce este încă util, precum și confortabil. Când vine vorba de a fi activ, îmbrăcămintea confortabilă este esențială, așa că asigurați -vă că aveți suficient spațiu pentru mișcare, precum și materialul corect pentru ventilație.
Cămăși, precum și topuri
Selectarea ce top să purtați într -o călătorie cu bicicleta în această vară se bazează complet pe tipul de călătorie cu bicicleta pe care doriți să îl faceți. Vă sugerăm ceva liber, precum și confortabil, care să permită mobilitate, precum și respirația pentru o călătorie pe îndelete cu prieteni sau familie buni. Încercați un tricou de bumbac alb, dar elegant, dar un blat de depozitare cu un rezervor de depozitare. Purtați o cămașă atletică sau un rezervor de depozitare a umidității, dacă mergeți într-o călătorie cu bicicleta pentru fitness fizic sau o aventură. Rețineți că veți ajunge să fiți fierbinte când bicicleta, așa că asigurați -vă că aveți suficientă zonă pentru a transpira, precum și a respira confortabil.
Pantaloni de trening
Purtați pantaloni de pulover dacă este o zi mai răcoroasă de vară sau dacă doriți pur și simplu să vă acoperiți picioarele. Vă recomandăm să folosiți o pereche care să se înconjoare în jurul gleznei pentru a împiedica capetele să ajungă să fie încurcat în pedale sau angrenaje. În caz contrar, selectați un stil care vă va îmbrățișa picioarele, precum și pentru a face bicicleta să pară fără efort, cum ar fi pantalonii de yoga sau jambierele. Vestea minunată despre utilizarea pantalonilor de yoga sau a jambierelor este că orice ați pus deasupra poate produce orice aspect pe care îl alegeți. Purtați un blat cu rezervor de depozitare cu un Racerback sau un sutien sport. În mod alternativ, amestecați un top de vară sau o tunică de bumbac flux cu adidașii de pânză prețuiți.
Pantaloni scurti
În timpul verii, pantaloni scurți sunt una dintre opțiunile mult mai bune pentru a merge la o plimbare cu bicicleta. Acestea nu numai că sunt disponibile într -o serie de stiluri, precum și stiluri pentru a se potrivi cerințelor fiecărui individ, cu toate acestea oferă, de asemenea, confort, precum și utilitate pentru orice tip de tip de călărie cu bicicleta. Selectați o pereche de pantaloni scurți pentru femei pentru respirabilitate maximă, precum și mișcare.
Proprietarii de afaceri, acum vă puteți pregăti cu colecția dvs. de sport în aer liber, la magazinul dvs., aprovizionând produse de înaltă calitate de la producătorii de îmbrăcăminte sportivă populară cu ridicata.
Versiune audio: Faceți clic aici
Etichete:
Producători de îmbrăcăminte sportivă
Producător de articole de îmbrăcăminte sportive SUA
Producători de articole de îmbrăcăminte sport
Îmbrăcăminte sport cu ridicata
Angrosist sportiv sportiv
Îmbrăcăminte sport cu ridicata
producători de îmbrăcăminte sport cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *