Bunul, săracii, precum și emoția site -urilor de concurs. Partea a 3 -a

October 10, 2022 0 Comments

Aceasta este a treia, cu întârziere de mult timp, precum și o rată finală a seriei mele de articole care vorbesc despre UPS, precum și coborâri ale site -urilor de concurs. În prima mea postare am evidențiat metoda în care artiștii/ artiștii/ Designerii pot profita la maxim de site -urile de concurs, chiar dacă nu primesc premiul imens, al doilea meu a fost despre metoda în care votarea contează, precum și diferitele metode în care puteți vota sau obține voturi, de asemenea Ca și acum, a treia mea postare va face în mod ideal sfaturi esențiale pentru metodele de îmbunătățire a site -urilor de concursuri de stil. Primul lucru care cred că s -ar putea face extrem de rapid este despre proprietatea proiectării.
Majoritatea site -urilor de concurs vor lua drepturi depline pentru stil dacă stilul câștigă, precum și în timp ce stilul este încă pe site. Care crește problema, ce se întâmplă dacă stilul completează votarea, precum și trecerea lungă, fără a obține o notificare pe care ai câștigat -o? Apoi, dacă doriți să intrați în stil într -un concurs în altă parte sau să -l oferiți cuiva, va trebui să compuneți un e -mail care solicită oamenii grozavi care gestionează aceste lucruri pe site pentru a -l da jos.
De ce toată agitația, când tot ce cerință este un buton Eliminați de pe site? Cu siguranță, aceasta nu este o știință rachetă de implementat, precum și să analizeze exact cât de mult ar fi viața mai ușoară pentru toată lumea. În loc să trimită un e-mail, precum și să aștepte o replică, în loc să facă unii oameni să verifice o mulțime de e-mailuri, precum și să facă exact aceiași oameni să elimine manual designul- de ce nu faceți clic pe un buton, precum și să gestionați toate acest?

De asemenea, în legătură directă cu problemele pe care le -am subliniat pentru sistemele de vot, câteva dintre acestea ar putea fi corectate prin pedepsirea înșelătorilor. Da, așa este, dacă puteți observa pe cineva înșelând cu voturile, o interdicție momentană sau un acces restricționat poate fi metoda de a da un exemplu. Sigur, este o măsură drastică, însă, așa cum am spus, a face un exemplu din acest tip de lucruri poate fi metoda de a le opri să se întâmple.
Exact același determinat ar putea fi utilizat pentru oamenii care trolling, cei care se ocolesc să -i insulte pe alții sau să facă comentarii rasiste sau discriminatorii. Ca orice tip de alt forum, comentariile trebuie monitorizate … și da, am înțeles exact cât de mare dintr -o sarcină ar fi urmărirea tuturor comentariilor tuturor proiectelor, dar, cel puțin, trebuie să existe un raport al moderatorului, în special in unele locuri.
Vorbind despre rapoarte, exact ce zici de un raport ca funcție de spam? Este nefericit că a ajuns la acest lucru, cu toate acestea, există oameni care își promovează stilurile în agresiv, spamând alte persoane cu legături cu designul lor. Mă face să nu le inspectez stilurile, precum și să mă simt mai puțin în legătură cu ele. Așadar, prin spaming, dobândești expunere, doar o problemă ar fi că este un nume slab pe care îl promovezi.
Sunt toți oameni, ei bine, tot ce pot ține cont de lista mea de ranting. Aș dori să aud ce alte sfaturi ați dori să faceți în Buy pentru a face site -urile de concurs o locație mult mai bună pentru noi toți. Nu ezitați publicarea aici, precum și puteți oferi feedback, adică dacă sunteți de acord sau nu sunteți de acord cu opiniile mele în această privință. Vă mulțumim că ați citit rafinamentul meu de 3 articole lungi!

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *